Най-простичко казано,  защото недалеч от нас бушуват и ни застрашават

...
Най-простичко казано,  защото недалеч от нас бушуват и ни застрашават
Коментари Харесай

Стига лигавщини! Правителство трябва да има

Най-простичко казано,  защото близо до нас бушуват и ни заплашват най-малко две войни, които международни безумци не стопират съзнателно, а в противен случай, даже ги подклаждат преднамерено. И тъй като имаме потребност най-сетне от несъмнено и устойчиво ръководство, с цел да си отдъхнем от политическата неустойчивост и истеричното държание на партийци, които желаят, само че потвърдиха, че НЕ могат да ръководят.

На множеството естествени хора в страната, с които съм разговаряла, а това е ежедневно, мощно им писна от избори всяка година, поради неразбираеми политически прищявки на партийци с откровени нелекувани психологични проблеми.

За шести следващ път в границите на близо три години гласуващите

българи ясно демонстрираха, че делегират пълномощия за властта на разнообразни партии. И никой на никого не дава правото да се дърля до обратен тласък с останалите.

Откъде накъде тогава партии с по-малък реализиран резултат от първите и вторите във вота, ще слагат условия и ще дават неизискван ум на спечелилите за следващ път вота! Впрочем същите тези критикари имаха опция да се потвърдят в ръководство и демонстрираха, че са кръгли неможачи с искания.

Не разбирам обвиняванията от страна на сгромолясалите се с над 300 000 от гласовете на своите гласоподаватели, към, че видите ли, били „ задушавали в прегръдката си ” всеки идващ собствен сътрудник в ръководството.  Дума не отронват, че в действителност аргументите за сгромолясването на ортаците на във властта просто сами по себе си не ставаха и лично ръчно и мозъчно се дисквалифицираха. Да, Борисов е това, на което анализаторите му викат „ политическо животно ”, а той даже за мащабите на страната ни, е съвършеното политическо животно. Ама той не е отговорен, че останалите субекти на публичната сцена нямат сили да „ танцуват ” повече от едно-две лета. Майсторите на операциите, пропагандите и оправданията на некадърните и неможещи политически обединения, дали имат отговор на простичкия въпрос:

по какъв начин по този начин Борисов не можа да задуши и обезличи през годините обратно и неговите водачи?!

Всичко друго са яловите искания на случайници в политическия живот, които влизат в него за малко – единствено едвам се облажат от властта, да уредят и своите родственици, шуреи, баджанаци и всевъзможни други калинки и некадърници.

Така ли желаете да продължаваме до безспир – до окончателното разкостване на това, което остана от страната ни и затриване на другояче красивата ни Родина?

Аз не желая повече опити и по тази причина считам, че е извънредно време да се направи държавно управление и болшинство от национално виновните и сериозните мъже и дами, на които гласуващите преди дни дадоха своето доверие. Те към този момент не би трябвало да обръщат никакво внимание на неможачите и мрънкачите, тъй като обстановката към този момент е друга и болшинството българи се убедиха, че смяната у нас води не към по-добро, а към още по-лошо и несигурно състояние за хората. Силата на митингите спихна и отлива на над 300 000 от гласоподавателите на тази злополучна групировка на скорошния избор ясно потвърждава разочарованието от нея. Отливи има и от другите политически субекти, само че въпреки всичко по-равномерно разпределени в годините обратно.

Смятам, че никой повече не трябва да обръща съществено внимание  на лигльовците,

които не знаят сърби ли ги, боли ли ги и способстват за разрухата и дестабилизацията на страната ни. Една китайска сентенция гласеше, в тавтология, че би трябвало много  пот, с цел да свършиш една работа, а с цел да я критикуваш, ти е нужна единствено малко слюнка.

Освен всичко дотук, мисля, че, в случай че в този момент виновните не създадат държавно управление, то те целят съзнателно да провокират нови избори наесен, на които, в случай че на президента му писне, излезе и направи своя партия, ще ги отнесе като куцо пиле негоден домат, както пък споделя една наша национална сентенция.

 

Този коментар показва персоналното мнение на създателя и може да не съответствува с позициите на novini.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР